Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Positano

Jag behöver villa på riktigt!

Är slutkörd mentalt
Fysiskt i toppform

Corpo sanum - Mente sanum
Eller Mens sana in corpore sano

Allt måste klaffa, då mår man bra

För sex långa år, sen jag var guide på Amalfi kusten
Sen dess har jag ej vart där
Må jag le och äta godare, relaxa

Paus med förnyade krafter
Men egentligen kanske jag blir kvar..




Övriga genrer av Federico Romano
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-16 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano