Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att komma över en kärlek genom att använda andra. lite inspiration från en grym poet på denna sida, kommer dock inte ihåg vem det var..


Guldiga ögon, krossade safirer och smaragder

vandrandes
i skor
som framhäver stolthet

väntandes
i jackan
som överglänser sårbarhet

leendes
med ögon
som utstrålar självständighet

förberedelser
inför mötet
med dina guldiga ögon


älskandes
med hjärtat
som blöder lycka

springandes
med fötter
som lämnar fotspår av erfarenhet

skrivandes
med fingrar
som sprider ord av kärlek

njutandes
i tvåsamhet
med dina guldiga ögon

spelandes
en symfoni
av förtvivlan

sjungandes
en melodi
av förnekelse

dansandes
en koreografi
av fasader

skrikandes
i förlust
av dina guldiga ögon

uppstigandes
ur en säng
med rosor av framtidshopp

rotandes
i en garderob
med tyger av förväntningar

ståendes
framför en soluppgång
med solstrålar av tillgångar

återupplivande
från en gnista
i hans safirblåa ögon.

omfamnande
runt en kropp
med svärd av självsäkerhet

kyssandes
med läppar
av känsloförgiftning

gråtandes
inför hans ögon
av spegelbilder

döendes
av empatin
för falska förhoppningar
i hans safirblåa ögon

gråtandes
med splittret i händerna
från hans krossade safirer

drömmandes
om vinsten
av din ovärderliga guldgruva

vilsen
i en värld
av krossade safirer
och guld av ovisshet


tom
öppnar jag min dörr
med bemötandet
av hans smaragdgröna ögon

vänligt
kliver han in
i vädjan
om befrielse
från dina guldiga ögon




Fri vers av Nickie
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-16 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nickie
Nickie