Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

piano piano

chiudere gli occhi-

tu in ogni mio pensiero-

sempre tu, soltanto tu!


il vento accarezzeva noi, piano piano...




close your eyes-

you in my every thought-

always you, only you!


the wind caressing us gently, softly softly...




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-16 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran