Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dödens casanova



Jag ska slicka dig ren, runt munnen
stryka med sträv tunga, ditt överlägsna leende

från jorden

Rista kors under dina fötter, peka på dina blodspår
om natten för att skydda alla de

mina systrar från att, likt mig bli
smittad utav böldpesten - i hjärtat








Fri vers av Baystream
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-16 15:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Utsökt.. som alltid, frestas man säga.
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream