Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

Det gör ont att skrapa sin själ
när kroppen slutar att ta emot

När man biter ihop
ler
och andas med bröstet

När man är tyst
och huvudet fullt

då gör det ont att trilla igen










Fri vers av Tildus
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-16 18:23



Bookmark and Share


  systra
Rätt igenom en väldigt förstående text... Ont... Ont som fasen!
2012-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Tildus
Tildus