Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan nog orka hur mycket som helst fast jag inte vill

Just när jag tror att jag inte orkar , när jag skriker inom mig själv , när luften fastnar i halsen och tankarna rusar
”—JAG ORKAR INTE MER ” !!!
Så orkar jag lite till ändå




Fri vers av Tildus
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-02 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tildus
Tildus