Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passa för dagen

Ibland blir livet till ett eko
eller en tystande tomhet
Rullande eller stillastående

Ibland blir de man älskar till en vana
eller en ovana
Sårande eller glädjande

Ibland blir en önskan till en gåva
eller ett krav
Vem ger och vem tar

Ibland kan man finna sig själv
eller kan man glömma vem man var

då är det lätt att undra vad som finns kvar


Ofta blir det
ett svar
som
passar just idag




Fri vers av Tildus
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-21 22:30



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Ärliga ord,
uppenbarligen
ärligt
menade.
2015-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Tildus
Tildus