Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRÅN ANDRA SIDAN GRAVEN (bildpoesi)




Du kommer på min begravning
med blommor
jag aldrig ?ck när jag levde

Du kommer på min begravning
med vackra ord
som jag aldrig ?ck höra

Du kommer på min begravning
och gråter
av sorg och saknad


och jag vill bara hälsa dig

det är försent

och jag bryr mig inte längre



FÖR JAG ÄR DÖD



© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 178 gånger
Publicerad 2012-08-16 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten