Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är utan magi

Vem tror du att jag är?
Du la ditt hjärta
i mina händer
"Varsågod att
ordna upp allt"
Jag stod där ensam

med hjärtat

Vem tror du att jag är?
Jag kan inte laga
ett söndrat hjärta
Ett hjärta som
slitits och trasats

Ensam bland skärvorna

Vad tror du jag kan göra?
När du säger du redan provat
ALLT!
Det finns inget
kvar åt mig

Jag är utan magi

Vad tror du jag kan göra?
Med ett hjärta som rinner
emellan fingrar
Jag är lika hjälplös
som du
med ett ensamt hjärta

Men om du finns bredvid
om du vågar se
om du orkar, om du törs
Då kan jag laga allt
Allt du vill ha lagat
Allt och lite till




Fri vers (Fri form) av AnnaBegins
Läst 230 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-08-16 21:11



Bookmark and Share


  träsnidaren
Bedårande vackert.

En text som är magisk, i sin enkelhet,
2013-08-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
bra - man kan så ej lämna över ens egna skadade hjärta för annan att reparera
2012-08-16
  > Nästa text
< Föregående

AnnaBegins
AnnaBegins