Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rum 128

Söker mig fram
längs låsta dörrar

ställer frågor
men får inga svar

tar mig ändå
framåt
förbi

söker svaren

inom dig

det är stökigt
längs vägen
svårt hitta
rätt

kommer till slut
till rummet
128

skylten jag sökt
jag är där

men finner
blott jordgolv
en byggarbetsplats

saknas möbler
saknas ens grund

inser jag kommit
för tidigt
för långt

det du ej ville visa
det jag ej ville se

överrumplad
överraskad
jag vänder hastigt om

stänger dörren
jag skyndar iväg




Fri vers av AnnaBegins
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-12 19:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En starkt text som berör!
2013-08-13

  träsnidaren
Wow. Du får fram mycket känslor i dina ord.
Lite läskig text sådär, och jag gillade verkligen det där
med Rum 128.

Starkt jobbat!
2013-08-12
  > Nästa text
< Föregående

AnnaBegins
AnnaBegins