Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur allt

Minnet

suget

 

ljuset som strömmar

genom kroppen

din sträva kind

invid min

 

hur nära

i allt

 

hur den stunden plötsligt

existerade

 

hur den kyssen

saknar ord

 

hur du är

min fulländning

 

hur du är

min

 

hur du

är här

 

 

 

hur du

drar dig undan

 

hur du

är där

 

hur du försvinner

 

hur du försvann

 

hur jag

är kvar

 

hur jag

vägrar lämna

 

hur jag

väntar väntar väntar

 

hur jag

inte kan annat

 

hur jag

försöker

 

hur jag

tappar orken

 

hur jag

tappar lusten

 

hur jag

är helt slut

 

hur jag

väntat klart

 

hur jag

säger nej




Fri vers av AnnaBegins
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-31 21:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skrivet med känsla ..mycket bra!
2013-09-02

  träsnidaren
Vilken stark text. Om olycklig kärlek.
Igenkännande.
Vacker!!
2013-08-31
  > Nästa text
< Föregående

AnnaBegins
AnnaBegins