Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Som himlen är du

som ljuset som bryts

i droppar i solsken

som fjärran och nu

 

de landat i dig

de stjärnor som fallit

från ögonen dina

de färdas till mig

 

virvlar som lyfter

för oss omkring

allt och ingenting

 

och när vi landat

vi två är som en

då nu igen och igen




Bunden vers (Sonett) av AnnaBegins
Läst 771 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-18 15:58



Bookmark and Share


  träsnidaren
Varmt och kärleksfullt!

Personen den är skriven till
skall vara mycket tacksam!


2013-08-18

  Lars Hedlin
Mycket fint skaldat!
2013-08-18
  > Nästa text
< Föregående

AnnaBegins
AnnaBegins