Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är inte 2

Jag är

min friska kropp

 

jag är

skrattet i magen

 

jag är

mina leende läppar

 

jag är

musiken

 

jag är

mina tankar

 

jag är

det jag gör

 

jag är

mina känslor

 

jag är

kraften inuti

 

 

du är endast

i mellanrummen

 

 




Fri vers av AnnaBegins
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-13 16:53



Bookmark and Share


  träsnidaren
Wow snacka om en text som verkligen utstrålar styrka.

Hur bra som helst!
2013-08-14
  > Nästa text
< Föregående

AnnaBegins
AnnaBegins