Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta kom

Sluta kom

 

Sluta kom till mig

med dina ögon

 

med din uppsyn

som du älskar mig

 

sluta kom till mig

längtandes

bedjandes

med hopp i blicken

 

sluta kom till mig

med mjuk

 

sluta kom

med din kropp

ditt leende

ditt skratt

 

sluta kom

med din energi magi

 

sluta kom med allt det där

för att säga det är slut




Fri vers av AnnaBegins
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-14 11:08



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Berörande.!
2016-03-28

  Lars Hedlin
Stark i beröring!
2014-06-14
  > Nästa text
< Föregående

AnnaBegins
AnnaBegins