Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är inte

Du är inte
min friska kropp

du är inte
skrattet i magen

du är inte
mina leende läppar

du är inte
musiken jag hör

du är inte
mina tankar

du är inte
det jag gör

du är inte
mina känslor

du är inte
kraften inuti


du är
i mellanrummen




Fri vers av AnnaBegins
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-12 22:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Låter smärtsamt ....
2013-08-13

    ej medlem längre
inte= negativt, negativ
2013-08-12
  > Nästa text
< Föregående

AnnaBegins
AnnaBegins