Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortkastad

Jag ville förklara
men ville inte
behöva! försvara
förklara försvara
du lyssnar ändå
inte
jag ville förklara
få dig att förstå
du ville inte
förstå
inte intresserad

inte intresserad
av annat
än det du redan vet
vet så säkert så sant
inte lyssna
på annat konstigt svårt
stängd som ett kassaskåp
med bortkastad nyckel




Fri vers (Fri form) av AnnaBegins
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-16 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaBegins
AnnaBegins