Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig menat



Ju närmare sanning, vi tar oss

ser vi - en gryning, dolda lyktor
klär himlen

utan en enda stjärna, att be
falla för önskan
att få, ett enda andetag

tillsammans








Fri vers av Baystream
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-17 12:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert!
2012-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream