Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kajaken är full av sorg...


sorgkajaken

allting kan bli svart
i en sekund;

av ett ord, som
påminner om ett
annat,

och kanske sägs med
ingen särskild mening,

eller är ett förbifluget
ord bara,

som blir fjädern;

som välter kajaken;

du får din sorgkajak
över dig, är under
vatten, utan luft;

och funderar inte
på en eskimåvändning-

tror inte på någon
vändning alls, just då





Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 128 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-08-17 21:35



Bookmark and Share


  Rise Little One
Ja, ett ord kan väga mycket beroende på hur man tar ställning till det..
2012-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran