Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller

När du faller genom regnvåta himlar och allt du hör är ekot av din egen röst från alla tider och alla platser från norr till söder från öst till väst Var det ändå bara du?
När den du trodde att du var bedrog dig med den du egentligen var men du vet att det inte längre spelar någon roll för på det stora hela har du ändå redan förlorat




Fri vers av surface to air
Läst 618 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2012-08-17 23:10



Bookmark and Share


  R Werner
Välskrivet! Mycket tänkvärt på begränsad yta.
2012-10-05

  Siggesdotter
En intressant och djup text värd att läsas och beröras av!
2012-09-14

  Linda CH VIP
Tänkvärda ord!
2012-09-05

  Caroline Lind
Jättebra! älskar bilden av jagen men mest älskar jag rytmen- speciellt hur sista meningen känns.
2012-08-22

  in effigie VIP
en klok ordspegel att se djupt in i....
2012-08-21

    ej medlem längre
Intressant vem som skulle vunnit över vem om där fanns bara en enda. Och om det är därför, eller pga ngt annat, det inte går att vinna (över någon). Isf går det inte heller att förlora, blir min nästa tanke.

Fastnade för texten för den gav mig ny förståelse för något jag just skrev och som fick helt ny innebörd för mig tack vare din text. Allt blir annorlunda om det bara handlar om en enda människa: inget skämt till mig, en drift med mig. närmare bara insikten att du tror jag är en idiot. och så länge. som jag räddat alla ansikten. för att mitt skulle kunna möta ditt, ovetandes förlåtet. men du ser påhittade ursäkter, inte verkliga orsaker. varför.

2012-08-17
  > Nästa text
< Föregående

surface to air
surface to air