Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid nästa hållplats



du skall stiga av

vid nästa hållplats,

sade chauffören;

hade sagt till honom,
att han skulle tala om,
när jag skulle av;


hade glömt säga,

att han skulle tala

om det först, när vi

var nästan framme




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-18 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran