Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

island of peace(senryu)


my island on earth:


peace in my mind and stillness;


fullfillment of grace




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-18 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran