Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att böja sig och brinna

några ord,
på långt avstånd

får mig att
kapitulera,

hjärtat att stanna,
värmen att sprida
sig;

du sade;
ge dig hän;

böj dig,
och brinn;

kyss avgrunden
adjö med foten,

håll i elden
som brinner!

du sade, att
tålamod lönar
sig;

jag vet inte hur
du gör,
men jag faller...

jag faller;
och jag bryr mig
inte hur du gör




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 219 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-08-18 16:05



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Vackert beskrivit!
2012-08-24

  kerstin skriver VIP
jag tycker om dikten, den är stark i sina korta strofer. slutet är grymbra!
2012-08-19

    ej medlem längre
Faller pladask för din text och bilden som brinner...underbart skaldat!
2012-08-18

  Rise Little One
En stark och lockande text...
2012-08-18

  träsnidaren
OOoohhh va snyggt! Tillsammans med bilden blev det vädigt vackert!

De sista raderna ger verkligen rysningar av välbehag längst ryggraden. Härlig!

Jag vet inte hur du gör...
2012-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran