Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Åååååh...... Vad jag längtar!´
Efter..... Allt annat än det här!




Fri vers av BoingBoing
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-02-08 10:34



Bookmark and Share


    Annette E
På pricken!
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing