Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<em>lyssna gärna - http://open.spotify.com/track/4Ra3H4mpFKjFi9MwXfVVMQ </em>


att älska



Kyss, mina hallonröda läppar
få mig att knoppa - likt en sommaräng

och jag ska plocka, sju blommande blommor
lägga under min kudde

och ur drömmen viska; bli min, låt mig älska
ditt namn om mitt finger, bära
ditt liv i min hand och för alltid ge, ditt hjärta
en anledning att slå - i viljan - att bli älskat














Fri vers av Baystream
Läst 1454 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2012-08-19 11:35



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Ljuvligt vackert och mjukt
som en älskades smekning
2015-07-17

    ej medlem längre
Vackert om en längtan alla bär på..
2015-05-08

  Änglaögon
Fin sommarkänsla
2012-08-19

    ej medlem längre
Yes..sommarskönt och sinnligt
2012-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream