Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykologin sviker nu...Breiviks oskriva manifest



Han slås
ibland till marken
av experter
med de nysnabba lösningarnas trolleri

men vidhåller barnet
dess unika solidaritet
med sina bödlar

kärleken
får inte befläckas

han utplånar hellre
sig själv
resten av världen

"JAG VAR ÄLSKAD
OCH HÖR SEN !"




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-19 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP