Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om ord och sprängda dammar

alla dammar har
sprängts; de blev
till, när det fanns tid

orden har inte tid nu
att vänta;

ingen tid att bilda
en artig kö;

de kan inte hittas
sent, med ett leende
på läpparna, mogna och
lagrade med en fin
karaktär- de är råa-
det är deras karaktär!

forsen svämmar och
virvlar vild, otämjd-

allting tas med den
och flyttas-

det finns bara en
riktning
och orden har inget
val:

allt babbel, skräp,
skitprat och sköna
ord dansar i virvlarna,
fria från hämningar

nu finns det inte
tid att vänta!




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-19 13:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag fascineras av ditt flöde och orden virvlar som färgflagor...det blir vackert...liksom bilden med sitt sagoskimmer.
2012-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran