Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PASSIONEN OCH PENSIONEN



Passionen är guld
som förgyller livet
Pensionen är guld
som inte är givet
Så vi har
passionen för pensionen
och undrar
vart guldet tog vägen



© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 147 gånger
Publicerad 2012-08-19 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten