Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUMOR





Att humor
är relativt
jag lärt mig förstå
när många
anser som så
att förnedring av de små
de svaga
framförs i humorns namn
utan att någon klaga
eller försvara
de svaga
de små

Kan någon svara

varför det blivit så



© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 170 gånger
Publicerad 2012-08-19 14:09



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
man klär med humorn det som man inte vågar möta..
2012-08-19
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten