Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag pratar som i gåtor


Benzon känner visst tydligen många av mina

så kallade vänner

För han har tydligen en helt otroligt lugnande effekt

på dem alla

då de slipper gå där och må dåligt över livet i sig själv

Känna sig deprimerade

Slipper att brusa upp sig för det lilla minsta

då allting bara är lugnt

Och Benzon känner visst till alla samhällsskikt

där han är en kung

över både gammal som ung

Men som tur va, så är han inte det över mig

För jag behöver ingen Benzon för att kunna sova

om nätterna

För det har mina indian vänner sett till

Så jag vet knappt ens vem Benzon är

Ingen vän till mig i alla fall

Så han kan gå och dra något gammalt över sig

i mina ögon sett...

När jag pratar som i gåtor!

Ken Cassel
19/8-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-19 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel