Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppar högt av glädje


Högsta vinsten

Kan inte bli bättre än så

Blir genast neddragen till jorden igen, då jag åter

vaknar upp ensam hemma i sängen

Dags att åter gå och jobba igen

Måndag morgon...

Ken Cassel
19/8-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-19 18:08



Bookmark and Share


  anits VIP
Så kan det kännas många gånger
jag älskar måndagar
2012-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel