Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
orden kan skapa musik för den som hör


con fuoco



adagio, adagietto,

largo

espressivo,

allegro, accelerando,

fortissimo,

con fuoco,

furioso,

furioso comodo,

decrescendo,

largo,

morendo,

pesante,

al fine




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-19 21:32



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Daccapo!
*********
2012-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran