Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demonstration?

Svåra att urskilja mellan vattenväxterna:
en kolonn av småfiskar,
ett led rör sig framåt i god ordning.

Kanske en demonstration?

Fiskarna demonstrerar
Fiskarna har fått nog ...

Därom har vi ingen vetskap!




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-19 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP