Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

såärdet...

Gräset är inte grönare

på andra sidan staketet



det är grönt där man vattnar




Fri vers av Balans
Läst 453 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-08-19 21:52



Bookmark and Share


  Epione VIP
Ja och näring där den behövs. Gillas
2014-11-12

  ResenärGenomLivet VIP
Visst är det så...en rolig tanke...
2012-12-11

  Federico Romano
Insikten är ju den.. Det man vårdar, består..
2012-11-18

    ej medlem längre
Väldigt insiktsfull reflektion ...
2012-11-04

  Angel of love
Mmm det är ju så det är!
2012-10-30

  Heikki Hellman
En fint och sant iakttagande! En väl reflekterad, konstaterad och skriven tanke.
2012-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Balans