Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa/Möte

färglada krig, LOL

Sherlock håller mig vaken
- lögn

youtube, tornerspel i förtiden
ryckigt och fantasilöst
drömmen

gröna borgen kostar olika

understimulerad billig

Cirkusdirektören
Patrik Isaksson
STFU
brittisk fred

ryska kvistar pressas till för litteratur

plastkaffe även skorsten
tidigare sotare
blev för tjock
kör tåg
- det är en galen värld

- snygga glasögon
Harleqin: leopard är tacky

hemlig liten murare
lackad svart men rosa smurf

flyger och minns någon ljuset vid freakshowen
när du gick från rum till rum?

- gärna två E och en flaska vin
utbildat instinktivt liberal

Anderna grått och blommigt idag
ett berg som öppnar sig bryter om mat

ponny jodhpurs dock wibe
nykär akward

kastar blickar på ett par färglada överarmar från Mariestad

- Har ni hört den om killen som gick på dansen med en ficklampa i fickan?
säger älgkorven






Fri vers av objekt3
Läst 389 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-20 12:25



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
blandat och gott
i bästa fall annars kan en bli snurrig av tocket liv
Jag tycker du ska tävla i SM Poetryslam i år .. har du gjort det tidigare?
2017-02-06

  Nanna X
ja det var en färgglad svada
2012-08-20
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3