Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Surrad vid din kaj

 

Dagen vilar i kvällens famn

Känner du blodets puls i min hand

Det hettar och pockar av längtan

Lotsa mig in i nattens trygga hamn 

 

Stormen rasar och vinden viner

Vågorna svallar och min hud den knottras

Luften är laddad, elektrifierad

Plötsligt bränner blixten

 

Spänningarna avtar sakta

Saltkristaller smyckar kroppen

Om förtöjningarna brister

ankra mig då fast igen 

 

© Linda C Hansson  

 

 




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2012-08-20 15:41



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
....underbar, sensuell Dikt om en seglats på Kärlekens ocean ... om stormen, pulsen, urladdningen och blixten ... men också om tryggheten vid den Käras fastas kaj ...
2012-08-31

  Ninananonia VIP
En havsvacker dikt...
2012-08-27

  Lars Hedlin
En fin text "GILLAS"
2012-08-23

  Eva Helene VIP
Vilken skön kärleksdikt!
2012-08-22

  Quasimodo
En vacker och sensuell dikt för det fysiska mötet och till kärleken!!
2012-08-21

    ej medlem längre
Att segla och att förtöja är att var ute på stormande hav för inget i texten fick mig att bedarra för det finns något som heter vind i seglen som viner och vispar fram över havet som sakta lägger sig till ro så skriv en kärleksdikt till det hav som finns i ditt hjärta
2012-08-21

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av denna fina text.
2012-08-20

    maija tuori

Otroligt vackert .
2012-08-20

  Palett
Mycket vackert skildrat !!
2012-08-20

  alvan
Härlig fyllnad i dessa vackra formuleringar. Duktig du!
2012-08-20

  Heikki Hellman
Jag vet inte vad vackert skulle jag vilja säga dig men du har igen en gång lyckat flytande förena din kärlek till hav och kärleken. Din styrka, dina varumärken!
2012-08-20

  surface to air
Vackert!
2012-08-20

  bittemi VIP
Ord som vibrerar av liv! Mycket vackert
2012-08-20

  walborg
En tillit mitt i livsdramat
2012-08-20

  Niclas Petersson VIP
Fint. Gillar framför allt den sista meningen.

"Om förtöjningarna brister

ankra mig då fast igen "

Fantastiskt vackert. Nästan värd en helt egen dikt.

Gillar.
2012-08-20

  Änglaögon
Vackert kärleksmöte...
2012-08-20

  reza.hb
så förtjusande..
att man glömmer bort både tid och rum ..

2012-08-20

    ej medlem längre
Dina ord glimrar och trollbinder.
2012-08-20

  Anya VIP
En sensuell text med dubbel botten.
2012-08-20

    Birgersdotter VIP
Läckert och vackert
2012-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP