Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en äldre text


ett oskickat kärleksbrev

Jag skriver ett brev till
dig, för att jag vet, att
du väntar på det:

om hur jag föll för
dina ord, längtade
efter flera;

hur dina ord
smekte mig- och jag
lät dem göra det;

hur mina idéer flödade,
av dina initiativ och
ord; jag befann mig
nästan före dig ibland!?

om hur du var älskvärd
och uppmuntrande;

bekräftande och ibland
allvarlig; alltid
med kärlek i din ton
mot mig.

Hur skulle jag ha
gjort älskling,

för att inte
bli kär i dig?!




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 172 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-21 10:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kärleken frågar inte om lov...!
2012-08-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det är
när det tänds här
då ljuset en
så gott bär...
Fint fick Du till
skriveriet!
2012-08-21

  Rise Little One
en äldre text men ämnet är fortfarande aktuellt
2012-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran