Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orörd, vild och vacker



Jag vill vara i naturen
där själen får ro

nära skog, berg och vatten
vill jag bo

Jag vill ta mig dit
där vägar går av grus
slingrar sig mellan skogarna

orörda, vilda, vackra, djupa skogar


Jag vill vakna av fågelsång

av naturens väsen

hennes stilla, vilda nu och här

där själen är fri och naken


flera mil från staden

långt ifrån bullriga vägar

vill jag vara


jag vill känna vildmarken i mitt hjärta

i min kropp

jag vill höra naturens flödande röst

viska till min själ

där verkligheten är nära

där själen är fri och naken


© Gabrielle Laurèntzen




Fri vers (Fri form) av Gabrielle Laurèntzen
Läst 407 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-21 11:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvliga ord...naturen är fantastisk på många sätt..
2012-11-27

    ej medlem längre
Beautiful!!!!!!
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle Laurèntzen
Gabrielle Laurèntzen