Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bara stanna upp




Att bara stanna upp

och lukta på blommorna


låta sinnen beröras

av droppar

ur himmelsk parfym



att lyssna till det viskande budskapet:


”Så här kan det också vara”



© Gabrielle Laurèntzen




Fri vers (Fri form) av Gabrielle Laurèntzen
Läst 565 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-08-17 16:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar mycket.
2015-08-28

  Flicis VIP
Bra. Sant - viktigt att bara stanna upp.
2015-03-30

    Birgersdotter VIP
Ljuvlig text.skön känsla
2015-02-16

  ULJO
Briljant skrivet
2014-10-22

  Angel of love
Väldigt fin och vacker text.
2014-10-22

  Bo Himmelsbåge
GRATTIS till välförtjänt uppmärksamhet, vännen!
2014-08-22

  Palett
Så vacker och fylld av lugn denna text är !
2014-08-22

  Lars Hedlin
Just så..VAckert och mycket bra!
2014-08-18

  ResenärGenomLivet VIP
En behövlig dikt i denna trasiga värld...
mycket fint...
2014-08-18

  Bo Himmelsbåge
Njutningsfull bild!

Just så! Det gäller att ta vara på de himmelska ögonblicken o låta dem sjunka till Själens botten!

Till motsats mot de jobbiga händelser som tutas i oss dagligen!
2014-08-17

  Densen VIP
En värld som vi för ofta glömmer att befinna oss i ,,,eller söka upp;)
2014-08-17

    ej medlem längre
Svindlande fint avslut
2014-08-17

  Chawa VIP
Ja precis... "Så här kan det också vara..." För visst finns det även godhet och skönhet i vår slumrande skrämmande värld som famnar oss mjukt och ger våra själar dess lindrande balsam... Tack för din rofyllda andemening och en vacker bild att vila blicken på...!
2014-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle Laurèntzen
Gabrielle Laurèntzen