Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den vettlösa längtan

jag trodde min
längtan efter dig
hade lagt sig i
något hörn;

bäddat skönt
åt sig själv för
att sova länge,
länge, gott;

så blev den väckt
av dina vackra ord;

du skriver alltid
vackrast, när du
skriver till mig;

din kärlek
för mig vill
få komma till
mig, i
dina ord;

och dina ord
väcker min
vettlösa, sovande
längtan;

det dröjer ett tag
innan min längtan
lägger sig igen-
ett tag till att
hjärtat slår som
innan;

du vet hur du skall
skriva; för
du längtar
efter mig, och
efter mina
ord




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-21 11:50



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Med stilla ord väcka
längtan trängtan det
är inte lätt att få till
för när man som
bäst det vill
står det
bara still...
Oj så Du
blev väckt i
Din slummer...
Jag hoppas Du får
något svar och helst
ett nummer, ja ett
telefonnummer...

2012-08-21

  Rise Little One
undrade om hur längtan fungerar - mechaniskt eller spiritualistiskt?
2012-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran