Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

io capisco(senryu)



io capisco-


stare insieme per-


impossibile



"I realize"


I realize-


we can´t be together, ever-


impossible




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-21 15:34



Bookmark and Share


  Rise Little One
Yes we can according to President Barack Hussein Obama ;) just kidding ;)
2012-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran