Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bella tu ( senryu )



io ti guardo,


vedo tua bellezza;


amico mio



"I look at you,


I see your beauty;


my friend"




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-21 15:29



Bookmark and Share


  Rise Little One
nature is always beautiful no matter what...
2012-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran