Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trettonde ELEFANTEN

 

 

 

 

 

 

 




fann henne mitt uti hjulets kant
en hisnande gul och turkos elefant

förvandlad från grå liten äkta tant
till kosmiskt klirrande flicklik briljant

and twelve hours are fewer than
eleven ants are more busy than
ten tenants could fantasize then

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-21 16:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
roliga rim i en rimlig text
2012-08-22

    suspicious_minds
Rolig och triggar fantasin, bra!
2012-08-21

  Nanna X
och fyra myror. jo dom bet mig häromdan.
2012-08-21
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP