Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i nuet



Små muskler, spända - blicken kisar för att se
in i ännu en oskriven, ljus framtid

och skuggan från hans ljumma läppar
gav vila, och värme

hon fick bita sig i kinden
för att inte skriva "vän"

med röda bokstäver - över himmelen








Fri vers av Baystream
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-21 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream