Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mig

inom mig
inom mig runt och fram tillbaka
upp över överallt
uppifrån och ned
omsluter omkring
innesluten inne inom
runt runt runt
virvlande vimmel
sugande bedjande djupet

och ut




Fri vers (Fri form) av AnnaBegins
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-21 20:34



Bookmark and Share


    suspicious_minds
Bra och intressant!
2012-08-21
  > Nästa text
< Föregående

AnnaBegins
AnnaBegins