Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oklart

Jag är ledsen men
jag vet inte
kan inte
svara
på dina frågor
du inte ställer




Fri vers (Fri form) av AnnaBegins
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-21 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaBegins
AnnaBegins