Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte där ännu

Jag är inte där ännu

i tårarna

 

jag är i

håller tillbaka

 

i pausen mellan innan

 

allt

faller på plats

itu

 

jag är i

i väntan

 

i väntan på

sorgen och

bristandet

 

jag väntar

för sedan

 

över och

lättnaden




Fri vers (Fri form) av AnnaBegins
Läst 220 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-21 20:55



Bookmark and Share


    Tollwut
Vackert!
2013-08-04

  träsnidaren
Snyggt som attans.
Gillar rytmen.
Låter som ett hjärta
som slår

Länge
2013-08-04

  cilax VIP
gillar det lekfulla i allvaret
2012-08-21
  > Nästa text
< Föregående

AnnaBegins
AnnaBegins