Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara njuter lite av stunden!


Tra la la!

Det är nu som jag skiner upp lyckligt glad

Skrattar ett litet tag

Bara njuter lite av stunden

För just nu så är det ju bara du och jag min vän

som sitter här

tillsammans i den så vackra lunden

tittandes på alla fåglarna som kvittrar

runtom i träden

Och titta bara där på den där så lilla söta gulliga hunden

som springer löst här omkring

För där kommer visst Matte i full galopp i hopp om

att fånga in sin hund

Men själva så skrattar vi två bara lite grann, för vi tycker

just nu att livet bara är på topp

Så allting känns bara jätte lugnt just nu, min vän

Tra la la!

Ken Cassel
21/8-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-21 21:40



Bookmark and Share


  Rise Little One
Ja, det bästa med livet är att leva nu...
2012-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel