Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MONA FLISAN (bildpoesi)




Mona Flisan
med sitt gåtfulla leende
hon har
överseende
med misstag
av de kära
ty Mona Flisan
älskar de nära

Så Mona Flisans gåtfulla leende
beror på
hon har ett stort
överseende

och en kärleksfull byst
men hon säger inget

hon är tyst,,,



© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-22 09:25



Bookmark and Share


  Nanna X
roliga rim. och din presentationsbild passar ju väldigt bra till denna bild-poesi. du står ju där med en byst menar jag.
2012-08-22
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten