Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En doftande bukett

 

Ord som doftande mimosa

Berusande som liljekonvalj

Ibland blyga som violer

eller passionerade som blodröda  rosor

 

Jag odlar ord och förädlar dem

Binder buketter och kransar

Strör blombladen tätt intill ditt hjärta

och hoppas du förnimmer essensen

 

© Linda C Hansson 

 

 

 




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2012-08-24 06:14



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
... Tack Du min underbara blomsterflicka ...! ... Dina blomsterord tjusar, berusar, bedövar, söver, förtrollar mig ...! ... till en ljuv blomsterdröm ...! ... tack Linda ...!
2012-08-31

    ej medlem längre
Du binder dina ord till en vacker bukett..
2012-08-31

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av denna ljuvliga text!
2012-08-28

    ej medlem längre
en ljuvlig ordbukett...
dina ord doftar
mycket gott...

2012-08-28

  Ljusletaren
Fina ord!
Vilken praktfull bild ... wow ... så underbart foto/kram
2012-08-28

  ULJO
Underbart vackert skrivet.
2012-08-28

  Ninananonia VIP
Vackert att förnimma...
2012-08-27

    Birgersdotter VIP
Så vackert skrivet
2012-08-26

  Quasimodo
Berusande och med varm växtkraft för kärleken och livet!
2012-08-26

  Chawa VIP
Fantastiskt doftande skapelse att läsa!
2012-08-26

    maija tuori

Underbara rader !
2012-08-25

  walborg
Tjusigt och sensuellt
2012-08-24

  Änglaögon
Jo, jag förnimmer alltid essensen in dina vackra texter, fint!
2012-08-24

  Maj-Lis VIP
Den var vacker...värmde ...och doftade
2012-08-24

  Eva Helene VIP
Du bjuder en vacker skörd av din odling här!
2012-08-24

  Niclas Petersson VIP
Vackert bildspråk.
Gillar. Mycket.
2012-08-24

  aol
underbar poesi vännen gud vad denna dikt värmde mitt hjärta, kram,
2012-08-24

  Alva Johnsson VIP

Inte bara underbara dofter utan
sköna vyer för min inre syn
2012-08-24

  ResenärGenomLivet VIP
Jag njuter av dina väldoftande ord...
2012-08-24

    ej medlem längre
Underbara rader

en ljuvlig bukett ....
2012-08-24

  bittemi VIP
Härliga dofter strör du över mej med din fina dikt!
2012-08-24

  alvan
Härligt doftande och kärleksfullt...
2012-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP