Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag slutade smeka ditt minne

om jag slutade smeka
ditt minne;

om jag tog av mig
din längtan;

om jag slutade lyssna
på din röst:" jag vill
bara, att du vill
ha mig!"

om jag slutade höra
dig säga:" jag har
aldrig känt så starkt
för någon någonsin
och det skrämmer
mig."

om jag slutade tro
på vad du säger?
- litet svårt, när
jag vet att känslorna
från dig är ännu
starkare och nästan
skrämmer mig också.

om jag skulle säga,
att jag förlåter dig
allting; skulle du
släppa mig fri?

om jag skulle säga,
jag älskar dig,
skulle du också
bli fri?




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-22 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran